Τι συνέβη στην αρχική μου σελίδα;

Θέλουμε να κάνουμε την εμπειρία του Internet μέσα από το κινητό σου με την COSMOTE όσο εύκολη στη χρήση και απλοποιημένη γίνεται, έτσι έχουμε ανασχεδιάσει την αρχική σελίδα του COSMOTE my view

Τώρα μπορείς να:

    * Κάνεις αναζήτηση στο διαδίκτυο γρήγορα και εύκολα με το Google
    * Διαλέξεις το αγαπημένο σου newsfeed ώστε να είσαι ενημερωμένος με ότι είναι σημαντικό για σένα
    * Επισκεφτείς τις αγαπημένες σου ιστοσελίδες και τα Downloads του, όπου μπορείς να κατεβάσεις μουσική, βίντεο, παιχνίδια, wallpapers και πολλά άλλα τα οποία είναι όλα εύκολα προσβάσιμα μέσω εικονιδίων

Είναι απλό να προσαρμόσεις τη σελίδα με τα αγαπημένα σου εικονίδια.
Απλά κάνε κλικ στα κουμπιά Προσθήκη / Διαγραφή / Μετακίνηση.

Δες περισσότερα για να διαμορφώσεις την αρχική σου. =>

top

Πόσο κοστίζει η χρήση του COSMOTE my view;

Για όλους τους συνδρομητές της COSMOTE που δεν έχουν κάποιο πρόγραμμα με ενσωματωμένα MBs η πλοήγηση στο Internet και στο COSMOTE my view θα κοστίσει 1 €/ημέρα (με ΦΠΑ 23%) ανεξάρτητα από τον όγκο δεδομένων. Η είσοδος σας στις πληροφορίες για τη Βοήθεια, Χρεώσεις και τους Όρους χρήσης δεν χρεώνεται. 

Περισσότερες πληροφορίες =>

top

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ χρεώσεων πλοήγησης και περιεχομένου;

Οι χρεώσεις πλοήγησης είναι οι χρεώσεις που αφορούν την περιήγησή σου στο COSMOTE my view, στα μενού ή στις ιστοσελίδες που περιέχει (sites), καθώς επίσης και την περιήγησή σου στο internet μέσω του κινητού σου. Οι χρεώσεις περιεχομένου αφορούν το κόστος για το μεμονωμένο περιεχόμενο (π.χ. κάποιο τραγούδι ή κάποιο game) που έχεις τη δυνατότητα να κατεβάσεις στις ενότητες Music και Games.

top

Μπορώ να συνδεθώ με το COSMOTE my view από το εξωτερικό; Τι θα χρεωθώ;

Για να σερφάρεις στο Internet με την άνεσή σου και στην Ευρώπη, η νέα υπηρεσία COSMOTE Travel and Surf σου προσφέρει απόλυτο έλεγχο κόστους με πολύ χαμηλές χρεώσεις! Επέλεξε το ημερήσιο πάσο που σου ταιριάζει με δωρέαν πλοήγηση στην ειδική ιστοσελίδα http://eudata.cosmote.gr. Για περισσότερα επισκέψου την ιστοσελίδα της COSMOTE.

top

Υπάρχει μηχανή αναζήτησης στο COSMOTE my view;

Στο πάνω μέρος της αρχικής σελίδας υπάρχει μηχανή αναζήτησης Google, η οποία σου εμφανίζει κάθε φορά Internet sites σχετικά με τις λέξεις – κλειδιά που πληκτρολογείς.

top

Τι είναι και πως λειτουργεί η Υπηρεσία Προστασίας Ανηλίκων;

Η κατηγορία Erotic περιέχει τολμηρό περιεχόμενο, που μπορεί να είναι ακατάλληλο για ανηλίκους. Για το λόγο αυτό απαγορεύεται αυστηρά η πρόσβαση από ανηλίκους. H COSMOTE σου δίvει τη δυνατότητα να ενεργοποιήσεις τη φραγή της κατηγορίας αυτής, κάνοντας χρήση της Υπηρεσίας Προστασίας Ανηλίκων καλώντας την Εξυπηρέτηση Πελατών στο 13838 για συνδρομητές συμβολαίου, καρτοκινητής και καρτοσυμβολαίου.

 

Για να ανακτήσεις τη δυνατότητα πρόσβασης στην κατηγορία αυτή (εφόσον είσαι άνω των 18 ετών) επικοινώνησε με την Εξυπηρέτηση Πελατών.

top

Εξυπηρέτηση Πελατών

13838 για συνδρομητές συμβολαίου, καρτοκινητής και καρτοσυμβολαίου. 

1200 για εταιρικούς πελάτες. 

11831 Υπηρεσία Τηλεφωνικού Καταλόγου Ελλάδος.  

Διεύθυνση E-mail: customercare@cosmote.gr

top

Μπορώ να κάνω την αρχική μου σελίδα να φορτώνει γρηγορότερα;

Εάν η αρχική σου σελίδα χρειάζεται πολύ χρόνο για να φορτώσει ενδέχεται να υπάρχει ζήτημα δικτύου. Εναλλακτικά, η αρχική σου σελίδα μπορεί να είναι πιο αργή εξαιτίας των εικόνων ή των υπηρεσιών που έχεις προσθέσει σε αυτή. Για να γίνει πιο γρήγορη μπορείς να δοκιμάσεις την άρση ορισμένων από αυτών. Για να το κάνεις αυτό, απλά κάνε κλικ στο κουμπί «Αφαίρεση» στο κάτω μέρος της σελίδας για να επιλέξεις ποια θέλεις να καταργήσεις.

top

Τι συμβαίνει στην αρχική σελίδα & τους σελιδοδείκτες μου, αν αλλάξω το τηλέφωνο ή τη SIM μου;

Στις περισσότερες περιπτώσεις, αν αλλάξεις το τηλέφωνό σου ή την κάρτα SIM τα cookies θα χαθούν και οι προσωπικοί σύνδεσμοι θα διαγραφούν.

top

Πώς μπορώ να απαλλαγώ από τις εικόνες και τα RSS Feed της αρχικής μου σελίδας;

Κάνε κλικ στο κουμπί «Αφαίρεση» και να επίλεξε ποια εικονίδια και RSS feed θέλεις να καταργήσεις.

top

Μπορώ να αλλάξω τη σειρά του τροφοδοτεί και τα εικονίδια στην ιστοσελίδα μου;

Τα RSS feed και τα εικονίδια τοποθετούνται με τη σειρά που τα έχεις ορίσει, μπορείς να τα μετακινήσεις προς τα πάνω ή κάτω στη σελίδα επιλέγοντας το κουμπί «Μετακίνηση»

top

Τι είναι ένα RSS feed;

Ένα RSS feed ή feed ειδήσεων σας επιτρέπει να διαβάσετε το νέο περιεχόμενο από ιστοσελίδες όπως δημοσιεύονται. Το περιεχόμενο, το οποίο θα μπορούσε να είναι τίτλοι ειδήσεων ή άλλες πληροφορίες παραδίδεται μέσω ενός feed από την αρχική ιστοσελίδα στο τηλέφωνό σας (ή PC) χωρίς να χρειάζεται να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα πηγή. Τα 

feed είναι επίσης γνωστά ως RSS (Really Simple Syndication).

top

Πόσα feed μπορώ να προσθέσω στην αρχική μου σελίδα;

Μπορείς να προσθέσεις όσα θέλεις αλλά θα καταλάβουν ένα ορισμένο μέγεθος χώρου, έτσι μπορείς να επιλέξεις να μην προσθέσεις πάρα πολλά. Σε πολλά τηλέφωνα μπορείς δεις τα feed ως ticker (κυλιόμενη ταινία) - ένα τίτλο κάθε φορά, που είναι ένας καλός τρόπος για εξοικονόμηση χώρου. Θα δεις αυτή την επιλογή στην οθόνη όπως θα ορίσεις τα feed.

top

Πώς μπορώ να αγοράσω και να κατεβάσω μουσική, games, βίντεο και wallpaper;

Μπορείς να αγοράσεις από μια μεγάλη ποικιλία μουσικών κομματιών, ringtones, games, βίντεο και wallpaper από την ενότητα Downloads.

top

Γιατί η σελίδα ενός site που βλέπω από το κινητό μου είναι διαφορετική από εκείνη που βλέπω από τον υπολογιστή μου;

Γιατί, για την καλύτερη εξυπηρέτησή σου οι σελίδες των web sites διαμορφώνονται ειδικά, για τη μικρότερη σε διάσταση οθόνη του κινητού σου, έτσι ώστε να έχεις πρόσβαση σε όλη την πληροφόρηση και το περιεχόμενο των web sites με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

top

Υπηρεσία MobiTalk